Συνταγές του Δεκεμβρίου

4 Δεκέμβριος 2017 Cookpad Greece

Από τις 15 του Νοέμβρη έχει αρχίσει η Νηστεία των Χριστουγέννων. Εάν νηστεύετε, μπορείτε να πάτε στην κατηγορία "νηστίσιμα" και "άλαδα" και να βρείτε αρκετές νηστίσιμες συνταγές. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο άρθρο για τις Νηστείες.

Στην εποχή τους είναι τα αντίδια, καρότα, κουνουπίδια, λάχανα, λάχανα Bρυξελλών, μαρούλια, μπρόκολα, παντζάρια, πατάτες, πράσα, ραδίκια, ράπα, σέλινα, σέσκουλα, σπανάκια, φινόκιο, αβοκάντο, άνηθος, μαϊντανός. Με αυτά φτιάχνουμε ωραιότατες νηστίσιμες συνταγές όπως κουνουπίδι γιαχνίλαχανάκια Βρυξελλών με μπρόκολολάχανο με σπανάκιπράσο αχνιστό της πεθεράς και λουβί με λάχανα.
Δείτε στο άρθρο μας και ποιά ψάρια είναι στην εποχή τους.

Επίσης στην εποχή τους είναι τα μανταρίνια, πορτοκάλια, λεμόνια, γκρέιπ φρουτ, μήλα, αχλάδια, σταφίδες, ξερά σύκα, φουντούκια, αμύγδαλα και κάστανα. 
Φτιάξτε νόστιμα γλυκά όπως μηλόπιτακέικ με ταχίνι και καρύδιανηστίσιμο κέικ με τριμμένα μήλακουλουράκια πορτοκαλιού, αλλά και νηστίσιμη πάστα Φλώρα.

Και αν θέλετε να ετοιμαστείτε από τώρα για τις γιορτές, ρίξτε μια ματιά στις γιορτινές συνταγές στην κατηγορία "Συνταγές Χριστουγέννων".